Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Fedora Sprzęt i sterowniki RSS
kARTA GRAFicZNA HELP
Ati radeon HD 3400 series

Announcement

2006-06-03, 10:40 by gajownik
Subject: Zanim coś napiszesz...
Witamy w naszych niskich progach ;-)

Zanim coś napiszesz na forum:
1. zapoznaj się z Wiki i FAQ a także Poradnikiem - są tam odpowiedzi na najczęściej pojawiające się pytania
2. skorzystaj z forumowej wyszukiwarki i/lub Google - jest spora szansa, że ktoś już rozwiązał Twój problem
3. uaktualnij cały system
4. przeczytaj regulamin oraz tekst na temat mądrego zadawania pytań
5. jeśli masz jakiś problem, przekaż nam o nim odpowiednią ilość informacji - jak na razie nie potrafimy jeszcze wróżyć z fusów
6. dla każdego nowego problemu twórz osobny wątek używając jednak zdrowego rozsądku
7. nie pisz niczego, czego wstydził(a)byś się przed swoją mamą ;-)

Życzymy miłej zabawy - zespół fedorapl.org
Create new thread · Reply
Reply · Quote maciek1995 #1 ()
since Aug 2010 · 1 post
Show profile · Link to this post
Subject: kARTA GRAFicZNA HELP
Siemano mam problem z moja kartą graficzna Ati radeon HD 3400 series a wiec do rzeczy.Kupilem kompa razem z ta karta jakies 2 lata temu.Przez pierwsze 1.5 roku bylo wszystko dobrze.Musze podrkreslic iz nigdy nie sprawdzalem jaka miala wczesniej temperature ale teraz zaczolem sie tym interesowac. Wlaczylem shifta na full detale bo tak mi ciagnie i zauwazylem ze temperatura osiaga prawie 57*C i zaczol sie komp resetowac albo zmieniac na bardzo dziwna grafike.moja aktualna wersjia serow do niej jest 10.7. Musze podkreslic iz mam odkrecona blache z obu stron bo pomyslalem moze bedzie jakas wieksza cyrkulacjia powietrza ale nic to nie dalo. prosze o pomoc
PODAJE LINK DO ZDJECIA MOJEJ KARTY onA JEST BEZ WIATRAKA http://w797.wrzuta.pl/obraz/75XPI6p0Cpi/ss
Reply · Quote Genni #2 ()
No profile available.
Link to this post
Ja ci radzę kupić paste termoprzewodzącą. Na allegro najtańsza dobrej firmy jest za 3.50 zł + wysyłka ;).
A jak nie będziesz wiedział jak nałożyć paste to na youtube są chyba filmiki albo w google wpisz jak nakładać paste termoprzewodzącą na karte graficzną. Pozdro
Reply · Quote rudolf #3 ()
since Jul 2011 · 2 posts
In reply to post #1
Czyściłeś wiatra
Reply · Quote rudolf #4 ()
since Jul 2011 · 2 posts
Czyściłeś wiatrak na płycie głównej odkręć go przedmuchaj , wyczyść pędzelkiem , radiator również .
Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Reply
Go to forum